Een vision board maken of niet?

Even de balans opmaken

Ik bekeek vanmorgen het vision board dat ik maakte op 1 januari 2021 …

En ik was blij …

Want quasi alles wat daarop staat is gerealiseerd

Misschien niet letterlijk, maar wel op de een of andere – en misschien zelfs betere – manier.

Ik maak graag even de balans op en laat jullie meegenieten van de mooie dingen die op mijn pad kwamen.

het vision board dat ik maakte in 2021
mijn vision board 2021

Analyse van mijn vision board

  • “2021 WORDT MIJN JAAR” ✅ en dat om verschillende redenen

  • LICHAAM EN GEEST IN BALANS, ENERGY & BEWEGEN ✅ ik heb dit jaar veel gewandeld, veel in de natuur geweest, mijn manier om los te laten en te ontkoppelen; en wat nieuw is, is dat ik het allemaal veel spontaner kon doen, niet altijd strak ingepland, gebruik maken van de opportuniteiten die zich aandienden

  • VERHALEN ✅ ik ben eindelijk beginnen schrijven aan een boek, gewoon voor de fun en misschien voor meer, maar dat zien we dan wel; ik heb personages, een pitch een boodschap … dus dat gaat lekker

  • SCHILDEREN – kies voor kleur ✅ ik heb me goed kunnen uitleven in het aquarelleren, heb nieuwe technieken geleerd en heb gedurfd om dit ook met jullie te delen; ik ben ook super blij dat ik een aantal van mijn vriendinnen heb geïnspireerd om er ook aan te beginnen; dankzij de support en het advies van Karen Rice

  • HAPPY AT WORK ✅ ik heb heel mooie coachingtrajecten achter de rug dit jaar en het klinkt misschien raar, maar ik heb genoten van het online kunnen coachen. Ik heb leuke opdrachtgevers, fijne collega’s, ik geniet van het coachen zelf, het social media verhaal en zoveel meer. Ik lanceerde ook in april mijn eerste “online” coaching programma dus   ✅✅✅✅ …

  • BEVLOGENHEID, INSPIRATIE EN INHOUD ✅ daar hebben mijn opleiding tot perfectionismecoach, de talrijke boeken die ik heb gelezen en de vele teammeetings en intervisiegroepen met collega’s voor gezorgd. Oh ja en alle mooie inspirerende coachinggesprekken met mijn coachees!

  • VERTRAGEN … ja dat heb ik gedaan, na een eerste trimester dat toch heel druk was, heb ik aan het universum gevraagd om te vertragen en … dat gebeurde ook … Ik kon dus meer genieten van “Simple things” ✅ tot ik rond november besefte dat mijn zakencijfer misschien wat aan de lage kant was … opnieuw deed ik – zonder te paniekeren – beroep op het universum via affirmaties en ik sleepte nog een heel mooie opdracht in de wacht.

Spaans landschap: nieuwe horizonten in 2022
nieuwe horizonten in 2022
  • BLAUWE ZEE, DE EIFFELTOREN, EEN HUIS IN DE PROVENCE: ik dacht dat we dit jaar naar Griekenland zouden gaan, ook terug naar Provence in een huurhuisje, misschien ook een citytrip naar Parijs … het werd een midweek in Limburg, onze vertrouwde Oostenrijkse bergen en een korte “huizenjagertrip” naar Spanje … vanwaar we terugkwamen met … een huisje 🏡 🇪🇸…. maar daarover later meer.

Maak ik een vision board voor 2022?

Ik voel me goed bij het vision board van 2021.

Omdat het mooi de prioriteiten in mijn leven weerspiegelt.

Wil ik terug een jaar zoals 2021? Ja absoluut!

Was het een perfect jaar? Neen, maar ik streef al lang geen perfectie meer na …

mijn vision board voor 2022
ik maak geen vision board voor 2022 … of toch een beetje!

Daarom heb ik beslist om geen nieuw vision board te maken voor 2022.

Ik ga gewoon de “1” van 2021 veranderen in een “2”

en boven de foto’s van het huis in Provence komt de foto van een ander huis, ergens in de Spaanse bergen.

Ik ga mezelf ook geen extra doelstellingen of intenties opleggen.

Omdat het Spaanse avontuur waar we voor staan verandering gaat brengen

Verandering waarvan ik vandaag moeilijk de impact van kan inschatten.

Er zijn maar twee woorden die ik eraan wil toevoegen:

LOSLATEN en VERTROUWEN

“Ik laat me betoveren door wat ik zie, wat zich aandient. Ik adem het in en in …”

En jij, wil jij een vision board maken?

Heb je nog nooit een vision board gemaakt en wil je ermee beginnen?

Doe het! Het heeft mij al zoveel mooie dingen opgeleverd!

Ik schreef er enkele jaren geleden een blog over!

Veel plezier ermee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *