Gegijzeld door jezelf

Dit is …

* het boek van een leider … 

Steve Vandenberghe

* het boek van zijn coach … 

ikzelf

* een boek over leiderschap …

* een boek over coaching …

* een boek over hoe 1 + 1 gelijk is aan …. “3 ” …

* een boek ontstaan in een spontane opwelling en vanuit de overtuiging dat we met ons verhaal heel wat taboes kunnen doorbreken …

* een boek waarin je ontdekt dat je het als leider niet alleen hoeft te doen!

 

Waarover gaat dit boek?

Dit boek geeft een verfrissende inkijk in een aantal uitdagingen waarmee elke leider wel eens geconfronteerd wordt. Het verhaal van coachee en coach resulteert in “zeven sleutels voor krachtig en verbindend leiderschap.

Lees hier alvast wat er op de cover staat:

“Plots ben je leidinggevende … uit roeping, uit ambitie, per toeval,…

Je gooit je volop in die nieuwe uitdaging … en loopt al gauw tegen onvoorziene obstakels aan. Je trapt in de klassieke valkuilen en je demonen beginnen je onherroepelijk te achtervolgen. Met gevaar voor je (mentale) gezondheid.

Bij Steve Vandenberghe – voormalig leerkracht en schooldirecteur, op vandaag politicus –leidde dit in 2021 tot een zware burn-out. Via een coachingtraject gaat Steve zijn kwelgeesten te lijf, leert omgaan met zijn challenges, krabbelt recht en komt weer in zijn kracht te staan. Met vallen en opstaan.

Dit is de authentieke en kwetsbare getuigenis van de mens achter de politicus – gegijzeld door zichzelf.

Brigitte Ballings, zijn coach, vriendin en vertrouwenspersoon, vult zijn verhaal aan met leiderschapsinzichten en handvaten voor beginnende, toekomstige en ervaren leiders.

Een mix van openhartige anecdotes van een leidinggevende, die geen enkel taboe uit de weg gaat en een doe-boek voor elke lezer op zoek naar strategieën om nooit meer gegijzeld te worden door zichzelf.”

Wanneer?

Vanaf mei 2024 bij je boekhandelaar.

Maar als je niet kan wachten, kan nu al bestellen via deze link.