Schrijven en ik ... een lang verhaal

Het zit in de genen ...

Naast een passie voor mensen heb ik ook altijd een passie gehad voor taal.

Als achterkleindochter van de Vlaamse populaire toneelschrijver Jaak Pieter Ballings, droomde ik er als kind al van om te schrijven. 

Pen, papier en boeken zijn altijd  een passie geweest.

Ik zat urenlang achter mijn kinderbureautje te schrijven, of eerder “over te schrijven”…

Het leven bracht mij ondertussen de nodige inspiratie.

Mijn eerste boek, “Een stap terug? Ik denk er niet aan!” verscheen in 2016 en was meteen het keerpunt in mijn loopbaan en in mijn leven.

Het tweede liet wat op zich wachten. Maar in mei 2024 verschijnt “Gegijzeld door jezelf“, een boek dat ik schreef samen met een van mijn coachees, Steve Vandenberghe, burgemeester van Bredene, Vlaams Parlementslid. Een boek dat een verfrissende inkijk geeft in een aantal leiderschapsuitdagingen en hoe coaching daar een antwoord op kan bieden.

Schrijven en nog eens schrijven

Ik help ook graag mee aan het formuleren van jouw boodschap; of het nu gaat over een keynote, een korte tekst, een boek, een instructienota, …  Ik denk graag met je mee over je doelpubliek, de waarom van je communicatie, de vorm en de stijl. Ik breng structuur in je ideeën en help je het onderscheid te maken tussen hoofdzaken en details. En als je liever hebt dat ik het voor je schrijf, laat maar weten….