Dankbaar voor de eerste reacties van lezers op mijn boek «Een stap terug? Ik denk er niet aan!»

Een (eerste) boek publiceren is een avontuur. Je hebt een idee, werkt het uit, vraagt feedback aan proeflezers en aan een coach. Dan laat je je boek los op de «wereld». Maar wat vinden de lezers ervan?
Ik ben alvast superblij met de lovende reacties die ik krijg. Ik laat je graag meegenieten …
«Dank je wel voor dit geschenk. Mooie balans tussen je persoonlijke ervaring en de aangereikte kapstokken. Je toont je kwetsbaar en tegelijk oh zo sterk. Eén ding is zeker, het thema zal zeker nog aan bod komen in toekomstige gesprekken met familie, vrienden en collega’s.»
«Ik heb vooral genoten van je raad aan diegenen die de weg kwijt zijn in hun loopbaan. Je boek getuigt van een groot inzicht en bewijst dat je een groot hart hebt dat je niet bang bent te delen met anderen. Leuke citaten ook!»
«Indrukwekkend hoe je de hele problematiek hebt nauwkeurig hebt uitgespit en oplossingen aanreikt voor alle deelelementen ervan.»
«Ik wil je langs deze weg feliciteren met de manier waarop je waarheidsgetrouw en gedetailleerd je ervaringen met je lezers deelt. Een bijzonder moedige en –wellicht voor velen- herkenbare getuigenis doorspekt met een aantal concepten en reflectiemomenten. »
«Een oprecht en inspirerend verhaal recht uit het hart en wat direct ook recht in het hart weer aankomt.»
«Wat ik knap vind is dat je in je reflectievragen zowel rationele als emotionele kapstokken aanreikt. Daardoor zal iedereen zich in je boek kunnen herkennen.»
«De kracht van een vrouw: voetjes op de grond, in contact met zichzelf, pragmatisch, holistisch en het belang van de job in een juist perspectief zettend … ik denk niet dat een man dit boek kon schrijven! »
«Het is een vlot en authentiek boek dat inspireert, moed geeft, menselijk is en handvaten geeft om diagonaal te evolueren.
«Je boek heeft mij enorm geholpen in mijn eigen ‘zoektocht’. Het komt op het juiste moment voor mij! Ik zal het zeker ook aanbevelen aan anderen. »
«Ik heb het gisterenavond vastgenomen na een mooie dag vol zon en ik heb het in een ruk uitgelezen. Allereerst wil ik je feliciteren met de openheid en de moed die uit je boek blijkt… het is een zeer mooi, indringend en beklijvend persoonlijk verhaal dat veel verder en dieper gaat dan de werkcontext.»
Geven deze reacties jou ook zin om mijn boek te lezen? «Een stap terug? Ik denk er niet aan!» is verkrijgbaar in de (internet) boekhandel of via www.witsand.be (ISBN 978 94 9201 140 4 – 22,50 euro).
Aarzel niet om ook jouw reacties en bevindingen te delen op mijn website www.brigitteballings.be. Ik kijk er alvast naar uit!
 
 
 
 

2 reacties op “Dankbaar voor de eerste reacties van lezers op mijn boek «Een stap terug? Ik denk er niet aan!»”

Klasse en mooi gedaan brigitte.
Op zondag 31 juli 2016 heeft Brigitte Ballings het volgende geschreven:
> brigitteballings posted: “Een (eerste) boek publiceren is een avontuur. Je > hebt een idee, werkt het uit, vraagt feedback aan proeflezers en aan een > coach. Dan laat je je boek los op de «wereld». Maar wat vinden de lezers > ervan? Ik ben alvast superblij met de lovende reacties die ” >

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *