Welkom op mijn site!

Een site over een stap terugzetten in je loopbaan …? Waarom eigenlijk? En – by the way – is het “een stap terugzetten”, of “demotie” of “remotie”? Vind jij dat een rare loopbaanwending? Weet je niet goed wat je ervan moet denken? Word je er misschien mee geconfronteerd en weet je niet wat te doen? Zou je de stap eventueel spontaan willen zetten, maar durf je niet goed?
Mijn eigen levensverhaal en mijn ervaring met een stap terugzetten heeft me een aantal antwoorden gebracht op al deze vragen. Ik deel ze graag met jou op deze site. En ik hoor ook graag jouw reacties en commentaren.
Op deze site komen ook een aantal  aanverwante thema’s aan bod, zoals  angst en belemmerende overtuigingenveerkracht, kwestbaarheid en moed, het vinden van je innerlijk kompas, balans, hoe demotie kadert binnen de loopbanen van de toekomst.
Ik wens dankzij deze site mee te helpen om het taboe rond “een stap terugzetten” te doorbreken. Maar ik wens vooral jou te  inspireren, je verder te helpen op je groeipad,  zodat ook jij kan kiezen voor een stap terug, met kennis van zaken, vanuit je zachte kracht, met liefde en mededogen voor jezelf  …
Omdat een stap terugzetten geen frustrerende ervaring  hoeft te  zijn.
Ik wens je veel leesplezier!
Warme groet,
Brigitte
 

Één reactie op “Welkom op mijn site!”

Mais qu’est ce que j’apprends là ? Que tu as été “restructurée”, que tu as écrit un livre et que tu l’as lancé récemment ? Et tout ça sans que ton thérapeute préféré (du moins dans le temps) ne soit au courant ? Mais que fait la police ???
Brigitte, comme le disait André Deweer, “je tombe de ma chaise” ! Je vais donc vite commander ton livre pour savoir ce qu’il s’est passé et comment tu t’en est sortie. Je vais sans doute découvrir une Brigitte que je ne connaissais pas.
Je te recontacte après la lecture du livre mais déjà je sens que je pourrai te tirer un grand coup de chapeau.
Grosses bises,
Noël

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *