Categorieën
Geen categorie

Welkom op mijn site!

Een site over een stap terugzetten in je loopbaan …? Waarom eigenlijk? En – by the way – is het “een stap terugzetten”, of “demotie” of “remotie”? Vind jij dat een rare loopbaanwending? Weet je niet goed wat je ervan moet denken? Word je er misschien mee geconfronteerd en weet je niet wat te doen? Zou je de stap eventueel spontaan willen zetten, maar durf je niet goed?
Mijn eigen levensverhaal en mijn ervaring met een stap terugzetten heeft me een aantal antwoorden gebracht op al deze vragen. Ik deel ze graag met jou op deze site. En ik hoor ook graag jouw reacties en commentaren.
Op deze site komen ook een aantal  aanverwante thema’s aan bod, zoals  angst en belemmerende overtuigingenveerkracht, kwestbaarheid en moed, het vinden van je innerlijk kompas, balans, hoe demotie kadert binnen de loopbanen van de toekomst.
Ik wens dankzij deze site mee te helpen om het taboe rond “een stap terugzetten” te doorbreken. Maar ik wens vooral jou te  inspireren, je verder te helpen op je groeipad,  zodat ook jij kan kiezen voor een stap terug, met kennis van zaken, vanuit je zachte kracht, met liefde en mededogen voor jezelf  …
Omdat een stap terugzetten geen frustrerende ervaring  hoeft te  zijn.
Ik wens je veel leesplezier!
Warme groet,
Brigitte
 

Geef een antwoord