Black Friday SWITCH

Ontdek in 7 stappen hoe je een SWITCH
in je leven kunt realiseren,
zodat jouw droom werkelijkheid wordt.

Herken je je in één van de volgende situaties?

Dan is SWITCH+ Bounce Back dé oplossing voor jou!

Met dit programma ga jij je ideale levensscenario in kaart brengen en het ook realiseren, zowel professioneel als persoonlijk.

Je gaat niet alleen dat scenario dromen, je gaat ook concrete stappen zetten, meer in je kracht staan en ja … je SWITCH realiseren.
Met SWITCH+ Bounce Back ga jij voor een leven dat je voldoening geeft … een leven in evenwicht … een leven dicht bij jezelf

Zijn dit vandaag jouw uitdagingen?

En die SWITCH die kan jij realiseren dankzij het SWITCH+ Bounce Back programma ...

Hé, ik ben Brigitte en ik ben transitie- en veerkrachtcoach.

Als kleine meid had ik maar één droom: “lerares” Frans worden! Ik studeerde af als licentiate Romaanse filologie maar omwille van de crisis die toen heerste in het onderwijs koos ik voor een veilige job. En ik verdwaalde 31 jaar in de financiële wereld. Een wereld waarin ik veel leerde … maar nooit echt mezelf kon zijn. Een gouden kooi … maar wel een kooi! Helemaal niet bewust dat het deurtje van de kooi openstond.

In 2012 werd ik verplicht – omwille van een herstructurering – om een stap terug te zetten op de hiërarchische ladder. Een demotie of nog lelijker “een degradatie” … En toch werd dit mijn meest waardevolle carrièrestap en ook het begin van mijn SWITCH!

Een boeiende periode waarin ik op zoek ging naar mezelf en naar wat ik verder wilde met mijn leven. Ik was 48 en ontdekte eindelijk mijn echte missie: mensen inspireren en verder helpen op hun groeipad!

In juni 2017 waagde ik de grote sprong: ik trok de deur van de gouden vrijwillig achter me dicht en startte mijn eigen bedrijf, “Bounce Back Coaching”, omdat ik ervan overtuigd ben dat elk van ons een onmetelijke kracht heeft om “op te veren” en zichzelf te worden…

Als transitie- en veerkrachtcoach begeleid ik actieve professionals die op een kantelpunt staan in hun leven, gedwongen of spontaan, privé of professioneel. Ik geef het vertrouwen en de kracht om een volgende stap te zetten die hen dichter brengt bij henzelf.

Omdat ik het zelf heb ervaren en ook omdat ik al honderden cliënten heb begeleid die op een cruciaal transitiemoment in hun leven staan geef ik je graag de belangrijkste les mee die ik heb geleerd:

het is een grandioos geschenk dat je aan jezelf geeft

Het SWITCH+ Bounce Back programma biedt jou de volgende voordelen:

Kortom met dit programma kom je in actie, verander je wat je wil veranderen en kom je zo aan het roer komen te staan van je eigen leven!

Het programma is logisch opgebouwd en brengt je stap na stap naar het concretiseren en realiseren van je SWITCH+

SWITCH+ Bounce Back is een supervolledig programma dat overeenkomt met een volledig coachingtraject.

Je doorloopt je 7 op elkaar volgende stappen die je helpen om de SWITCH+ in je leven concreet te maken

Elke module bestaat uit een aantal video’s, podcast of tipsheets.  

En je krijgt een super volledig werkboek, boordevol praktische oefeningen en inspirerende vragen. Je kunt het werkboek in een keer downloaden of module per module.

Start module

Hierin leg ik je uit hoe het programma is opgebouwd en hoe je ermee aan de slag kan.

Module 1: Stilstaan bij je Switch

Stilstaan brengt je misschien nergens maar toch gaan we eerst even een pauze inlassen om goed te connecteren met jezelf, te begrijpen wat je wilt veranderen en ook stil te staan bij wat er vandaag is.

Module 2: Welkom aan je weerstand

Verandering is afscheid nemen! Elke verandering die we ondergaan, of ze spontaan of ongevraagd is, vraagt dat we uit onze comfortzone komen. En dat kan best pittig zijn. Wat doet verandering met je? Welke emoties voel je? Waarom voel je weerstand en wat doe je ermee?  

Module 3: In je element

Je gaat op introspectie: Wat betekent het voor jou om in je element te zijn? Wanneer ben jij in flow? Wanner kan jij helemaal jezelf zijn? Wat is de link tussen congruentie en persoonlijk leiderschap? Wat is de link tussen jouw SWITCH en wie je bent?

Module 4: Tem de beren op je weg

Wat is het toch dat je nog altijd weerhoudt om de stap te zetten? In deze module ga je op zoek naar alles wat je tegenhoudt om je doel te bereiken: je interne saboteur, je angsten, je belemmerende overtuigingen, je twijfels, …  en je pakt ze aan! Opdat je nooit spijt zou hebben van wat je niet hebt gedaan! 

Module 5: Concretiseer je actieplan

Aan de hand van verschillende technieken en modellen ga je doelstelling visualiseren concretiseren en uitwerken tot een echt projectplan. En neen, dat hoeft helemaal niet saai te zijn. In deze module reik ik je een aantal ludieke en creatieve technieken aan waardoor je SWITCH+ doel altijd maar reëler wordt …

Module 6: Een rugzak vol hulpmiddelen

Je vat geen lange reis aan zonder een goed gevulde rugzak! Wat is er allemaal nodig in jouw rugzak om jouw bestemming gemakkelijker te bereiken? Je gaat op zoek naar je interne hulpbronnen en eventuele externe hulpmiddelen.

Module 7: En verder

In de laatste module van het programma staan we stil bij het afgelegde pad; we reflecteren over gisteren, bekijken wat er vandaag ligt, wat je wil bijsturen of finetunen en hoe je morgen met je doelstelling aan de slag gaat. En we vieren!

Naast de inhoudelijke modules is er ook een gesloten Facebook COMMUNITY, waarin je al je vragen kwijt kan.

Het is een forum waar we samen ideeën kunnen uitwisselen en mekaar kunnen inspireren.
Ik nodig je uit om de community zo veel mogelijk te gebruiken.

Hoe actiever ze is, hoe meer je er zult uithalen.

Wat is de investering voor dit programma?

SWITCH+ Bounce Back: SPECIALE BLACK FRIDAY ACTIE !!!!

Testimonials

You just have to believe in yourself, but sometimes we don’t have that strength, then you just need a “Brigitte Balings”. Je hielp me mezelf herontdekken …. je hielp me mijn talenten en kwaliteiten in de verf te zetten. Je gaf me moed en zelfvertrouwen, je hielp me opweg naar een nieuwe job! (Joke De Smedt)


Brigitte heeft mij super geholpen met nieuwe inzichten, tips en spiegeling. Ik heb door haar een positieve ontwikkeling gemaakt en mijn zelfverzekerdheid heeft door haar een boost gekregen. Brigitte is een fijne, prettige geduldige coach die op een fijne en makkelijke wijze de competenties en talenten scherp krijgt. De coaching maakte mij sterker en krachtiger waardoor ik nu anders naar mezelf kijk! (Marinka Brouwer – Nederland Evenementen organiseren – Projectondersteuning – Verbinden


Een goede coach geeft niet de juiste antwoorden, maar stelt de juiste vragen. En dat is precies wat Brigitte voor me deed. Ze hielp me mijn prioriteiten scherp te stellen en begreep dankzij haar achtergrond in de bedrijfswereld perfect waar mijn valkuilen lagen. Ik kan Brigitte aan iedereen aanbevelen die een reisgenoot zoekt bij het uitstippelen van zijn of haar weg.(Saskia Claeys – Contract en projectmanager VLOOT)


Mensen met ondernemingszin hebben nood aan een open, eerlijk en objectief klankbord. Op een moment dat verschillende paden zich begonnen te kruisen, is Brigitte voor mij een ondersteunende gids geweest doorheen het kluwen. Brigitte weet perfect hoe ze moet luisteren en en de zinnen horen die niet gezegd worden. Dit stelt haar in staat om gerichte vragen te stellen ter bevordering van het gesprek. Brigitte, oprechte dank voor je luisterend oor en je opbouwend kritische eerlijkheid. (Steven Vandenabeele – Trainer, Speaker, Consultant)


Brigitte gaf me het duwtje dat ik nodig had om mijn leven een andere richting te geven.  Ik ben haar daar nog zo dankbaar voor! En nu, enkele maanden later, heb ik een pand gevonden waar ik mijn droom zal kunnen realiseren.  Over enkele maanden verhuizen we en tegen volgende zomer hopen we onze eerste gasten te kunnen verwelkomen. (…) Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet!  Het heeft me zoveel kracht gegeven!” (anoniem – juni 2019)

Formule Zand

In deze versie volg je het programma helemaal alleen op jouw ritme - online. Je hebt één jaar lang toegang tot:
497
275 van MAANDAG 21 NOVEMBER 2022 TOT ZONDAG 27 NOVEMBER 2022 23.59
 • 8 Modules
 • 23 Video’s
 • 13 Podcasts
 • Een tiental tipsheets
 • 8 Werkboeken
 • EXTRA: 3 INDIVIDUELE SWITCH-COACHINGSESSIES
SPECIAL BLACK FRIDAY

Ga je dit keer echt je SWITCH+ realiseren? Ja natuurlijk!

Want dit coaching programma gaat jou helpen om eindelijk werk maken van die SWITCH waar je al zo lang van droomt.

Niet langer dromen, maar doen!

Zodat jij eindelijk dat leven kan leiden dat je dicht bij jezelf brengt!

FORMULE ZAND NIET VOOR €497 MAAR VOOR €225

 • toegang tot het online coachingprogramma
 • 8 modules
 • 23 inspirerende video’s
 • 13 podcasts
 • 8 werkboeken goed voor 84 pagina’s
 • Eén jaar lang toegang tot dit online coachingprogramma
 • !!! SPECIALE BLACK FRIDAY-actie !!!! EXTRA: 3 individuele SWITCH-coachingsessies (op te nemen in een tijdspanne van één jaar)

 

Lijst met veel gestelde vragen

Er zijn inderdaad veel programma’s op de markt, zoals er ook veel coaches actief zijn.

De eigenheid van een programma ligt in de unieke mix tussen aanpak, inhoud en connectie.

De methode van  SWITCH+ Bounce Back is uniek omdat het een universele methode is, die kan toegepast worden op eender welke switch: een creatief project, een professionele nieuwe wending, een privé switch die je wilt doorvoeren, nieuwe levensgewoonten die je wilt aannemen, …  

Bovendien krijg je er mijn eigenheid, mijn persoonlijkheid en mijn authenticiteit bij; mijn verdiepende, warme en toch confronterende coachingstijl die ook emoties niet uit de weg gaat.

Met als bijkomend voordeel dat ik zelf een ervaringsdeskundige ben als het aankomt op change, SWITCH en je leven overhoop durven gooien.

SWITCH+ Bounce Back  is een programma dat jou ondersteunt om een SWITCH, een verandering in je leven te realiseren, een droom, een project, een andere gewoonte in te voeren. Of het gaat om een professionele verandering of een privé aangelegenheid. SWITCH+ Bounce Back is een mix van inspiratie, persoonlijke reflectie, concrete oefeningen, op basis van online materiaal en live online sessies. De gebruikte oefeningen en tools zijn gevarieerd, gestructureerd en bovendien leuk!

 • Je helpen om jouw SWITCH+ doelstelling helder voor ogen te krijgen
 • Je actief begeleiden en ondersteunen zodat je jouw volgende stap, wensen en ambities kunt waarmaken
 • Je dat extra duwtje in de rug geven dat je nodig hebt om enkele laatste hindernissen te nemen

Je kunt het programma op je eigen ritme volgen en je krijgt één jaar toegang tot al het materiaal; je blijft onbeperkt lid van de gesloten FB community. Een dergelijk coachingprogramma doorloop je niet in 123: het vraagt wat tijd om jezelf beter te leren kennen, je proces van introspectie, reflectie en bezinning te ondergaan en tot de eerste concrete actiestappen te komen.

Dat hangt helemaal van jou af. Hoe intensief ga je met dit programma aan de slag? Hoeveel tijd gun je jezelf? In elke module heb je +/- 1 uur kijk-, luister en leesplezier. Je kan dat doen op je eigen ritme en elk hoofdstuk is opgedeeld in kleine behapbare stukjes, zodat jij ze gemakkelijk kan inplannen in jouw agenda. Plan buiten de online modules  om minimaal toch 1 à 2 uur per week met de oefeningen  bezig te zijn. Maar dit zijn natuurlijk maar gemiddelden. Jouw tijdsinvestering hangt af van jouw eigen tempo, de vooruitgang die je boekt, waar je vandaag al staat, jouw niveau van zelfkennis en bewustzijn. Het programma past perfect in een druk leven, maar het vergt een persoonlijke investering in tijd en vooral in regelmaat!

Je hebt één jaar lang toegang tot het programma. Je houdt onbeperkt toegang tot de gesloten Facebook community.

Dat kan in de gesloten Facebook community.

Je kan tijdens onze live sessie gecoacht worden of als je het echt een VIP coaching wilt, laat me dat dan weten via een berichtje en dan bekijken we welke meer persoonlijke coachingformule aansluit op het SWITCH+ Bounce Back programma.

Het SWITCH+ Bounce Back programma is een mix van inspirerende video’s en podcasts en persoonlijke reflectie op basis van concrete oefeningen. Je bent dus wel wat online bezig – maar gewoon om video’s te belijken of podcasts te beluisteren, en dat behoeft geen grote technische kunde! Verder ga je zelf aan de slag met het werkboek vol oefeningen en/of je eigen schriftje.

De opdrachten worden aangekondigd in de video’s, of in de podcasts; sommige video’s of podcasts bevatten de opdracht zelf. Je vindt alle opdrachten in het werkboek dat je in één keer kunt downloaden of stukje per stukje per module.

Ontdek nu het programma SWITCH + Bounce Back en verander je leven!

Formule Zand

In deze versie volg je het programma helemaal alleen op jouw ritme - online. Je hebt één jaar lang toegang tot:
497
275 VAN MAANDAG 21 NOVEMBER 2022 TOT ZONDAG 27 NOVEMBER 2022 23.59
 • 8 Modules
 • 23 Video’s
 • 13 Podcasts
 • Een tiental tipsheets
 • 8 Werkboeken
 • !!! EXTRA: 3 INDIVIDUELE SWITCH-COACHINGSESSIES
BLACK FRIDAY