Here you will find some testimonials from clients who did a coaching trajectory with me (in the language of the coachee).

Laura Schacht – Sustainability & External Affairs Manager – Suntory – June 2022

Brigitte immediately was able to create an environment of psychological safety & trust which enabled me to ‘dig deeper’ & be honest and true to myself in reflectingon the challenges. She always found the right level of‘challenging’ and questions even in moments where I doubted or was frustrated with myself.The set up and ‘homework’ really helped me to apply what we’ve worked on in the day to day – often immediately seeing the positive results and experiences, reinforcing what I learned.

Le coaching m’a été précieux car il m’a permis de mieux comprendre mon quotidien et de me focaliser sur mes priorités. Il m’a aidé à mettre en place des barrières là où c’était nécessaire et de ce fait d’être plus organisé, plus focalisé et plus efficace dans mon travail.

Bernard Baugniet – Warehouse & Dispatching Manager – mai 2022

Veerle Desmet – Director Claims Non Life – Bâloise Insurance – July 2021

De sterke human touch, de gerichte vragen, haar expertise ….maken dat je jezelf de juiste vragen stelt en verder reflecteert over ‘jouw’ morgen. Van ex-collega tot coach … elk contact is aangenaam en verrijkend.

“Door de juiste vragen te stellen, probeerde Brigitte mijn ambities echt te begrijpen. Haar expertise en professionalisme gaven me al heel vroeg vertrouwen. Bij elke uitwisseling heb ik kunnen genieten van haar relevant en pragmatisch advies. Door een gestructureerde maar flexibele aanpak kon Brigitte mij gaandeweg begeleiden maar mij ook volgen in mijn prioriteiten. Haar inzicht, haar finesse, haar oprechtheid en haar glimlach zijn allemaal extra troeven die elk van haar coachingsessies verrijken.”

Rudi Donini – Hilti – Store manager

Joke Desmedtadmin bediende technische dienst – Fine Food Meat Colruyt

“You just have to believe in yourself, but sometimes we don’t have that strength, then you just need a “Brigitte Balings”. Je hielp me mezelf herontdekken …. je hielp me mijn talenten en kwaliteiten in de verf te zetten. Je gaf me moed en zelfvertrouwen, je hielp me opweg naar een nieuwe job!”

“Mensen met ondernemingszin hebben nood aan een open, eerlijk en objectief klankbord. Op een moment dat verschillende paden zich begonnen te kruisen, is Brigitte voor mij een ondersteunende gids geweest doorheen het kluwen.

De juiste oefeningen hebben geleid tot zowel bevestiging en duidelijkheid. Brigitte weet perfect hoe ze moet luisteren en en de zinnen horen die niet gezegd worden. Dit stelt haar in staat om gerichte vragen te stellen ter bevordering van het gesprek.

Brigitte, oprechte dank voor je luisterend oor en je opbouwend kritische eerlijkheid.”

(Steven Vandenabeele – Trainer, Speaker, Consultant – februari 2018)

LIZbeth Nowé – BE-leaf Founder – Facilitator – Talent Coach  – BE-leaf

“Brigitte gaf me vertrouwen te mogen dromen. Puzzelend naar mijn talenten zochten we naar mogelijkheden die me gelukkig kunnen maken. Ik ben haar dankbaar dat ze soms aangaf dat ik te vaag was , zodat ik dieper ging graven. Want daar ligt net het verschil en kwam mijn uniek kunnen naar boven. Nu kan ik heel gericht zoeken en een ander overtuigen van mijn expertise.”

“Brigitte heeft mij super geholpen met nieuwe inzichten, tips en spiegeling. Ik heb door haar een positieve ontwikkeling gemaakt en mijn zelfverzekerdheid heeft door haar een boost gekregen. Brigitte is een fijne, prettige geduldige coach die op een fijne en makkelijke wijze de competenties en talenten scherp krijgt. Dit heeft mij enorm geholpen. De coaching maakte mij sterker en krachtiger waardoor ik nu anders naar mezelf kijk. Ik zou me nu zelfs aannemen als ik zou solliciteren!

Bedankt Brigitte voor deze mooie krachtige inzichten! Ga zo door!”

(Marinka – Nederland – Evenementen organiseren – Projectondersteuning – Verbinden – oktober 2020)

(M – Schooldirectie – maart 2020)

“Na 30 jaar met volle overgave in het onderwijs, waarvan de laatste 13 jaar als directeur, ging plots ” het licht uit”, en was ik vastbesloten, van de ene op de andere dag, dat ik uit deze job moest stappen… ik voelde me zeer onzeker, negatief en haalde geen voldoening meer uit mijn werk… De energie was totaal weg.

Dankzij de coaching met Brigitte ontdekte ik dat niet mijn job als directeur van een school een probleem was, maar wel de manier waarop ik met een aantal dingen omging. Ik vond mijn energie terug, kweekte weer gezonde levensgewoonten, durf mijn grenzen aangeven en mijn behoeften uitspreken. Mijn passie voor het onderwijs vond ik terug.”

“Ik heb Brigitte onder de arm genomen om te kijken hoe ik mijn gebrek aan energie kan combineren met mijn talenten en het werk waar ik blij van word. Het feit dat Brigitte ook auteur is en ik net mijn eerste boek heb gepubliceerd, maakt dat we op dezelfde golflengte zaten. Ik mag nu groter denken en ik moet niet bang zijn voor de toekomst. Ik ben klaar voor mijn verdere stappen die ik zelf zal moeten zetten , maar dankzij jou heb ik de basis goed kunnen vormgevenIk kreeg veel inspiratie en waardevolle tips, een juiste spiegel en kritische feedback bij mijn ideeën. Ik heb zeer duidelijke handvatten aan de coaching overgehouden. Ik ben klaar voor mijn verdere stappen. Dankzij jou heb ik de basis goed kunnen vormgeven…”

Iris Sheys – auteur

(Anoniem – juni 2019)

“De infosessie over loopbaancoaching bij Brigitte was een schot in de roos! Het aanbod sprak me enorm aan, ik voelde meteen ook een klik met haar! (…) Brigitte gaf me terug inzicht in mezelf, in de waarden en normen die ik belangrijk vind in mijn werk. Ze leerde me ook terug zicht te krijgen op mijn talenten, interesses en passies, de dingen waar ik energie van krijg en voldoening uithaal. Mijn droom van een B&B kwam meermaals terug naar boven en het verlangen om daar nu iets mee te doen werd alsmaar sterker.

Toen ik haar vertelde dat ik een opleiding had gezien voor uitbater kleinschalige logies maar dat die eigenlijk al 2 weken bezig was, gaf ze mij dat duwtje dat ik nodig had om contact op te nemen met het opleidingscentrum met de vraag of ik alsnog zou kunnen aansluiten.En ja hoor, dit kon! Ik was zo blij, dit was het duwtje dat ik nodig had om mijn leven een andere richting te geven. Ik ben haar daar nog zo dankbaar voor!!

Eens gestart met de opleiding, voelde ik ‘dit is wat ik wil doen’. En nu, enkele maanden later, heb ik een pand gevonden waar ik mijn droom zal kunnen realiseren. Over enkele maanden verhuizen we en tegen volgende zomer hopen we onze eerste gasten te kunnen verwelkomen.

(…) Het traject loopbaancoaching bij Brigitte Ballings is voor mij een verademing geweest. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet! Het heeft me zoveel kracht gegeven!”

“Afhaken van een intense job is behoorlijk moeilijk. En als dit samenvalt met een periode van crisis en reorganisatie, wordt wat niet goed ging uitvergroot en verdwijnt waar je sterk in was al snel naar de achtergrond.

Coaching helpt om dit terug in balans te brengen en te focussen op sterktes en talent. Het is niet erg te benoemen wat je beter aan anderen overlaat en het geeft energie om face-to-face te herontdekken waar je kracht zit. De loopbaancoach kijkt met nieuwsgierige ogen naar mijn professioneel verleden, leest mijn CV om er zoveel mogelijk potentieel voor de toekomst in te ontdekken en stimuleert mij om de lat hoog te leggen.

Ik ben 55 en had ondanks de bijzonder boeiende functies waarvoor ik verantwoordelijk was nog nooit zo scherp op mijn netvlies wat ik echt graag doe en waar ik sterk in ben. En vooral, wat ik voor een toekomstige werkgever kan betekenen. Voor mij leidde deze eerste fase van coaching naar het formuleren van een soort ijkpunt. Een referentie om naar terug te grijpen en om toekomstige opportuniteiten aan te toetsen.”

ELS PIRON

(Ida Van Cappellen – Korte interims in taalvakken en Nederlands aan anderstaligen)

“Dank voor de open, klare, heldere bewustmaking en ordeschepping in de chaos van jobgerelateerde toekomstideeën.

Net wat ik nodig had: een duwtje in de rug op het juiste moment, de kunst van ‘spiegel voorhouden’, rust en orde brengen en positieve vibes aanbieden!”

“Ik ben nu een jaar halftijds weer aan het werk in de job die ik al lang deed. Ik vind er meer en meer mijn weg terug. Ondertussen bouw ik heel geleidelijk aan mijn coaching praktijk voor ouders uit. Ik heb net mijn website online gezet.

De coaching bij Brigitte heeft me doen inzien dat dit voor mij de ideale weg was en daarvoor ben ik haar heel dankbaar. Dankzij de coaching bij Brigitte slaag ik er in om mijn nieuwe leven heel geleidelijk aan op te bouwen, zodat ik nog voldoende tijd overhoud voor mijn gezin.”

 (Katherine D’Hoore – augustus 2019)

Vincent Barberger– Sales expert – Montréal – avril 2017)

“Brigitte m’a beaucoup apporté. C’est une coach dotée d’un grand sens de l’écoute, et d’une approche très pragmatique et humaine. Elle est pleine de ressources et m’a donné accès à des outils fort apprécié pour cheminer. Elle a su m’aider dans la période qui a précédé un virage professionnel très important pour que je puisse prendre ma décision en toute sérénité, en ayant en main tous les éléments nécessaires. Merci Brigitte!”

“De loopbaan coaching met Brigitte was ongetwijfeld een toffe en leerrijke ervaring. Brigitte werkt heel efficiënt en weet hoe ze het beste uit een persoon kan halen. Zij heeft me tot nieuwe inzichten gebracht en wist op het juiste moment een trigger in mij los te maken (en dat deed deugd!).

Ik kijk vanaf nu niet langer naar het verleden, maar naar de toekomst; ik kijk met vertrouwen uit naar een nieuwe job, een mooie toekomst!

Dank je Brigitte! Je bent een topmadam! ”

(Véronique – verpleegster – januari 2019)

Willy DE Raedt – informaticus

“De loopbaanbegeleiding met Brigitte heeft me zeer goed geholpen. Haar zeer gestructureerde aanpak, met heel gerichte vragen, hebben mij veel verduidelijkt. Dankzij haar tips en inzichten slaag ik er nu ook beter in om op een correcte wijze mijn grenzen te bewaken en aan te geven. Een keerpunt voor mezelf!”

“Na onze coaching, heb ik de knoop doorgehakt en ben van werk veranderd. Vandaag start ik mijn derde dag en tot nu toe ziet het er veelbelovend uit. Ik voel me herboren door de verandering van omgeving en de nieuwe uitdaging! Jouw coaching sessie heeft me geholpen om de moed te vinden en de knoop door te hakken.”

Ineke