Témoignages

Vous trouverez ci-dessous quelques témoignages de clients. Ils sont publiés dans la langue utilisée par le client.

« Dank voor de open, klare, heldere bewustmaking en ordeschepping in de chaos van jobgerelateerde toekomstideeën. net wat ik nodig had : een duwtje in de rug op het juiste moment, de kunst van « spiegel voorhouden », rust en orde brengen en positieve vibes aanbieden ! » (Ida Van Cappellen – Korte interims in taalvakken en Nederlands aan anderstaligen)

Mensen met ondernemingszin hebben nood aan een open, eerlijk en objectief klankbord. Op een moment dat verschillende paden zich begonnen te kruisen, is Brigitte voor mij een ondersteunende gids geweest doorheen het kluwen. De juiste oefeningen hebben geleid tot zowel bevestiging en duidelijkheid.  Brigitte weet perfect hoe ze moet luisteren en en de zinnen horen die niet gezegd worden. Dit stelt haar in staat om gerichte vragen te stellen ter bevordering van het gesprek. Brigitte, oprechte dank voor je luisterend oor en je opbouwend kritische eerlijkheid. (Steven Vandenabeele – Trainer, Speaker, Consultant – februari 2018)

 

Afhaken van een intense job is behoorlijk moeilijk. En als dit samenvalt met een periode van crisis en reorganisatie, wordt wat niet goed ging uitvergroot en verdwijnt waar je sterk in was al snel naar de achtergrond. Coaching helpt om dit terug in balans te brengen en te focussen op sterktes en talent. Het is niet erg te benoemen wat je beter aan anderen overlaat en het geeft energie om face-to-face te herontdekken waar je kracht zit. De loopbaancoach kijkt met nieuwsgierige ogen naar mijn professioneel verleden, leest mijn CV om er zoveel mogelijk potentieel voor de toekomst in te ontdekken en stimuleert mij om de lat hoog te leggen.vIk ben 55 en had ondanks de bijzonder boeiende functies waarvoor ik verantwoordelijk was nog nooit zo scherp op mijn netvlies wat ik echt graag doe en waar ik sterk in ben. En vooral, wat ik voor een toekomstige werkgever kan betekenen.vVoor mij leidde deze eerste fase van coaching naar het formuleren van een soort ijkpunt. Een referentie om naar terug te grijpen en om toekomstige opportuniteiten aan te toetsen. (Els Piron – Business unit manager bij JBC – augustus 2017)

 

Brigitte m’a beaucoup apporté. C’est une coach dotée d’un grand sens de l’écoute, et d’une approche très pragmatique et humaine. Elle est pleine de ressources et m’a donné accès à des outils fort apprécié pour cheminer. Elle a su m’aider dans la période qui a précédé un virage professionnel très important pour que je puisse prendre ma décision en toute sérénité, en ayant en main tous les éléments nécessaires. Merci Brigitte!  (Vincent Barberger – Sales expert – Montréal – avril 2017)